Zbogom stresu

Pozorišna komedija

Smeh je lekovit. Pozorište takođe. Kada se spoje, dobija se odlična terapija za nervozu, zabrinutost, tugu.

Pod stresom ste? Kako izlazite na kraj sa tim? Jeste li pomislili da možete rešiti sve probleme uz pomoć popularnih životnih trenera? Ona jeste.

U želji da bude kao one uvek srećne žene sa društvenih mreža, i reši sve tipične probleme, odlučna je da to postigne uz pomoć životnih trenera. Na koga će sve naleteti, čemu će je oni učiti i ko kome može da pomogne?

Hoće li postati jedna od zadovoljnih korisnika ili pronaći svoju antistresnu terapiju?

Lagana i komična priča o našoj svakodnevici i onome šta i zašto želimo. Ali i o ljudima koji žele da iskoriste trenutak i popularnost oblasti ličnog razvoja, i proglašavaju se lajf koučevima verujući da su sposobni i da je to jednostavno.


Igraju: Nataša Aksentijević i Žarko Stepanov

Autor teksta: Željka Zebić

Režija: Milorad Milinković

U predstavi se koristi muzika Tončija Huljića koji je njen autor i izvođač, i odobrio je odnosno dao je bezuslovno na korišćenje za ovu predstavu produkciji.

Produkcija: Walter Media, Beograd

U ime produkcije Vladimir Zebić i Željka Zebić

U saradnji sa Centrom za kulturu „Vlada Divljan“ predstava je premijerno igrana 29. oktobra ove godine.

Pozorišna komedija „Zbogom stresu“ igraće se na ovoj i drugim scenama kako u Beogradu tako i celoj Srbiji, a želja ekipe koja je radi da nastupaju i u regionu, s obzirom da je tema aktuelna, globalno popularna i privlačna sve većem broju ljudi.


Nataša Aksentijević igra ženu pod stresom. Ona želi da živi kao što više one popularne na društvenim mrežama. Ima uobičajene svakodnevne probleme i nevolje, i u skladu s tim uobičajene želje: da bude srećna, lepa, da ima novca, radi posao za koji se školovala, da njen suprug bude kao kada su se upoznali…

Tako pronalazi popularne lajf koučeve, ali njihovi ciljevi, znanje i sposobnosti nisu ni približno onakvi kako sebe predstavljaju.

Na kraju, ona pronalazi antisresnu tehniku za sebe i to bez njihove pomoći. Lajf koučeve i supruga igra Žarko Stepanov.

Predstava ne sadrži političke teme, nepristojne ili ružne reči. Takođe, nema ni elemenata podsmevanja, već se komično apostrofiraju svima primetne činjenice, i u laganom tonu namena im je da publiku zabave i nasmeju.

Predstava traje oko 70 minuta.